Startpagina
Het bedrijf
Diensten
Projecten
Nieuws!
Coenhave Groep
Algemeen:
Links
Vacatures
Sitemap
Sitemap

Wie zijn wij ?

GVC Steigerbouw

GVC Steigerbouw is een vakspecialist voor verhuur en verkoop van steiger en klimmaterialen, voor zowel bedrijven als particulieren. Met jarenlange ervaring in de steigerbranche is GVC Steigerbouw een bekend gezicht in om rondom Amsterdam. Door het samengaan met HuurMaat Gereedschapverhuur heeft GVC nu ook de mogelijkheid om diensten aan te bieden verspreid over de gehele randstad.

1Advies

Advies zorgt ervoor dat u weet wat u te wachten staat. Neemt u gerust contact op voor een passend advies op locatie. Ook bij het opbouwen van steigermateriaal zorgt GVC Steigerbouw voor advies en een demonstratie ter plaatse.

Service

GVC Steigerbouw monteert en demonteert desgewenst de steigers en stellingen. Na gebruik kan GVC het materiaal ook weer afbreken en afvoeren. Huurmaterialen kunt u natuurlijk ook zelf afhalen, met een ook bij onze zusterorganisatie HuurMaat te huren aanhanger.

Veiligheid

Steigerbouw is specialistisch werk. Deskundig advies is dus noodzakelijk. GVC Steigerbouw zorgt dat u een steiger afgeleverd krijgt die voldoet aan de veiligheidseisen en geldende ARBO normen. Onze vakmensen zorgen voor een uitvoering van de bouwwerkzaamheden volgens de NEN 2718 norm en voor een passende gebruikshandleiding volgens de NEN-EN 1298 norm. Uw werk(plek) wordt hier beter en veiliger door.

Onze voordelen:

Coenhave Groep:

GVC Steigerbouw is onderdeel van de Coenhave Groep. De Coenhave Groep bestaat uit diverse bedrijven met elk eigen specialismes op het gebied van steigerbouw, rioleringswerken, afvalinzameling en -verwerking en de verhuur van machines, gereedschappen, steigers en toiletcabines. Lees meer...

Vacatures
Sitemap